Afternoon Tea på Hotel Baltic i Sundsvall

Afternoon Tea på Hotel Baltic i Sundsvall

Hotel Baltic i Sundsvall välkomnar gäster till Afternoon Tea i restaurangen Mamma Augustas kök. På lördagar höjs mysfaktorn och det dukas upp med scones, marmelader och nybryggt te.

– Vi har valt att utgå från det klassiska engelska afternoon teat med scones, marmelader och cream cheese, säger hotellchefen Susanne Wernersson.

Där till serverasl goda charkuterier, utvalda ostar och fina bakverk. Det finns flera olika tesorter att välja på. Vad sägs om bland annat klassiskt Earl Grey, Rött Rooibos, Chai te eller Apelsinblom?

– Vi bakar efter beprövade recept från mormors och farmors tid och det finns något för alla. Barnens favorit är att grädda sin egen våffla med sylt och grädde. Självklart finns det en norrländsk touch med bland annat hemkokt hjortronsylt.

Mamma Augustas kök, som hotellets restaurang heter, har en modernt klassisk inredning. Med vita dukar och tända ljus är Mamma Augustas en omtyckt restaurang mitt i centrala Sundsvall. Det är både hemtrevligt och välkomnande med hög klass på servering.

– Hos oss ska man känna sig bekväm, som hemma, ändå finns det en känsla av det där lilla extra lyxiga, berättar Susanne.

För mer information besök http://bit.ly/HotelBaltic_AfternoonTea