Om Sleepingfox Hotel Group AB

Personliga hotell för moderna människor – det är vad vi tror på!

Vår affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.

Sleepingfox Hotel Group AB
Vi är ett hotellmanagementbolag som driver hotell i Borlänge, Bromma, Stockholm, Sundsvall och Tällberg. Ägarkonstellationen startade sitt samarbete 2005 med ett hotell i Norrköping och Sleepingfox Hotel Group grundades 2010.

Best Western and hotel, Best Western Hotel Baltic samt Best Western Gustaf Wasa Hotell är Best Western Core-hotell. 3-och 4-stjärniga hotell som erbjuder ett mycket prisvärt boende med hög service och alla de bekvämligheter som alltid ingår hos Best Western Hotels & Resorts. Best Western Plus Sthlm Bromma , som ligger granne med Bromma Flygplats i Stockholm, är ett Best Western Plus-hotell. Ett 4-stjärnigt hotell med utökade hotelltjänster och inredningskrav erbjuder ett uppgraderat hotellboende. Dalecarlia Hotel & Spa är ett 4-stjärnigt hotell, beläget i hjärtat av Dalarna och bär märkningen BW Premier Collection. Vi är även delägare i Best Western Hotel Svava, beläget i Uppsala samt Le Manoir i Frankrike. Under 2019 kommer hotellgruppen öppna ett nytt hotell, Best Western and hotel Linköping.

Best Western Hotels & Resorts
Best Western Hotels & Resorts är Sveriges största hotellkedja. I Skandinavien har kedjan över 150 hotell och 11 varumärken som alla erbjuder ett personligt boende. Hotellen är privatägda och har därför alla en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 200 Best Western hotell i över 100 länder.

 

Följ oss på MyNewsdesk för att få uppdatering om hotellgruppen.